Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eski eşi Gökhan Çıra ile başvuruda bulunduklarını, evlat edinmek için tüm belgelerinin hazır olduğunu, evlatlık edineceği çocuğun yakında geleceğini paylaşmıştı.

Sözkonusu paylaşımın ardından son birkaç gündür basına yansıyan haberlerde Ciğerci'nin evlat edindiği belirtiliyordu. Tüm iddiaların ardından yazılı açıklamada bulunan Bakanlık, Ciğerci ve eski eşi Çıra tarafından resmi herhangi bir başvuruda bulunmadığını, habere konu olan iddiaların araştırılması için soruşturma başlatıldığı şu sözlerle ifade etti.

“Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur” 

Selin Ciğerci evlat edinme ile ilgili ne paylaşmıştı?

Bir kere konuşacağım. Bu haberden kendilerine pay çıkarmak isteyen çok. Ben her zaman anne olacağım diyordum. Evet anne oldum, teyzesiniz! Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşimle evliyken başvurularımızı yaptık, evlat edinmek için tüm belgeler hazır. Evladım yakında gelecek. Uzun zamandır odası var. Eski eşimle barışmak gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman gelip alacak.”