O devlet bankası, ihtiyaç sahiplerinin imdadına adeta koştuç İnsanların artan ihtiyaçları ve ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle acil nakit ihtiyacı tüm bireyler ihtiyaç duyabiliyor. Halkbank bu ihtiyaçlara cevap veriyor. Bu durumda insanlar ihtiyaçlarının çeşitliliğine göre tasnif edilmiş kredilere başvuruyor. Vatandaşlar krediye başvururken kredinin ödeme kolaylığı vadeler ve boş tamamlandığında ne kadar olarak ödeneceği çok önemli bir koşul olarak duruyor. O banka Tekno Girişimcilere sağlayacağı destek kredisi ile  50 bin liralık kredi imkanı sunuyor.

para-PeNc_cover

Halkbank,  Tekno Girişimci Destek Projesi ile ilk 6 ay geri ödeme olmaksızın 60 aya varan vade ile 500 bin liraya kadar varacak kredi veriyor. Bu kredi ile ihtiyaç sahiplerine büyük destek olacak Halkbank, şimdiden müşterileri kendisine çekmeye başladı. Halkbank bu kredi ile böylece ihtiyaç sahibi olan vatandaşların ihtiyacını gidererek girişimciliğin önünü açmayı planlıyor. 

Peki şartları neler?

paraaaa

  • Bilişim ve yazılım sektöründe hali hazırda faaliyet gösteren ya da yeni bir iş kuracak olan kişiler,
  • TÜBİTAK, KOSGEB ya da bakanlık tarafından teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmak için hak kazanmış olan vatandaşlar ve
  • Teknopark ve Teknokent gibi teknoloji geliştirme bölgelerinde görev alan kişiler

BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri! BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri!