Burçlar aleminde bazı burçlar vardır ki, pratik zekaları ve mantıklı fikirleriyle kendinin de etrafındaki herkesin işini kolaylaştırırlar. Ortamda en mantıklı fikirler onlardan çıkar. Konuşmalarını duyan herkes, onların zekasına hayran olur. Arkadaş ortamında herkesin akıl danıştığı kişi onlardır. Pratik çözümlerle herkese yardım eden ve bundan da zevk alan bu insanlar, düşünceleri sayesinde her zaman yeni ve önemli başarılara imza atarlar. Burçlar dünyasındaki en zeki burçları sizler için derledik. İşte pratik zekası ve mantığıyla her şeyi halledebilen ve akıllara durgunluk veren o burçlar...

Aslan burcu

Aslan burcu olan kişiler her zaman akıllı ve mantıklı hareket eder. Hayatındaki her şeyi önce planlar, karşısına çıkan ve çıkabilecek olan sorunlara karşı dahi çözüm önerileri üretir. Aslan burçları zekası sayesinde her zaman başarılı olur ve çevresindekiler tarafından takdir görür. Her zaman her ortamda ön planda olmak isteyen Aslan burçları, durmadan en iyisi olabilmek için çalışır. Çevresindeki insanlara karşı da duyarsız kalmaz. Onlara yardımcı olur ve güzel fikirler vererek hayatlarını kolaylaştırır.

Başak burcu

Başaklar dışarıdan göründüğü gibi soğukkanlı ve sakin insanlardır. Sakinliğinin altında inanılmaz bir fikir üretme fonksiyonu çalışır. Sürekli etrafını gözlemler ve yeni fikirler ortaya atması onlar için işten bile değildir. Arkadaş ortamında herkes ona fikrini sorar, hayatı ve yaşadığı olaylar hakkında düşüncesini merak eder. Başakla pratik zekaya sahip ve zeki kişilerdir. Ayrıca karşısındaki kişiyi de çok iyi manipüle edebilir ve düşüncesini değiştirebilirler. Başak burcu bir arkadaşınız varsa her türlü konuda danışabilirsiniz. Detaycı ve analizci yapıları sayesinde bilmedikleri bir konuyu bile anında kavrayıp fikir üretebilirler ve en kusursuz planlar detaycı kişiliklerinden dolayı onlardan çıkar.

Oğlak burcu

Oğlak burcu olan kişiler duygularla hareket etmektense, her zaman mantıklı hareket etmeye çalışır. Akıllarını kullanarak planlı ve programlı hareket ederler ve bunu hayat felsefesi haline getirmişlerdir. Oğlak burçlarının hayatlarında başarısızlıklara yer yoktur. Başarısız olmayı kabullenemediklerinden dolayı da durmadan çalışır ve çabalarlar. Oğlak burçları yeni ve etkili fikirleriyle herkesin dikkatini çekebilir. Akıllı ve mantıklı olmaları onları her zaman başarıya götürür.