MEB 2018-2023 yılları arasında YKS'de çıkmış soruların çözüm videolarını yayınladı MEB 2018-2023 yılları arasında YKS'de çıkmış soruların çözüm videolarını yayınladı

İnsanların artan ihtiyaçları ve ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle acil nakit ihtiyacı tüm bireyler ihtiyaç duyabiliyor. Bu durumda insanlar ihtiyaçlarının çeşitliliğine göre tasnif edilmiş kredilere başvuruyor. Vatandaşlar krediye başvururken kredinin ödeme kolaylığı vadeler ve boş tamamlandığında ne kadar olarak ödeneceği çok önemli bir koşul olarak duruyor. O banka hoş geldin paketi ile müşterilerine 50 bin liralık faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Mübarek Ramazan ayında olduğumuz bugünlerde  bir takım bankalar da harekete geçip yeni kredi paketleriyle müşterilerini arttırmaya portföyünü genişletmeye ve vatandaşların hayallerine kısa sürede kavuşmaya fayda sağlamak için birtakım gelişmelerde bulunuyorlar. Bu bankalardan biri olan İş Bankası, Türkiye'i faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı ile Nisan ayında vatandaşlara derin nefes aldıracak.

paraaaa

Ramazan ayı gün gün geçerken yaklaşan Ramazan Bayramı bir takım harcamalara neden olmakta bu durum nakit bakımından sıkışan vatandaşları zor bir duruma sokmakta ve bu vatandaşlar yaşadığı bu sıkıntıları aşmak için bankalara giderek ihtiyaç kredisi çekmek zorunda kalıyor.

 50 bin liraya kadar değişen limitli faizsiz kredinin şartları neler?

İş Bankasının esnaf ve kobilere verdiği faizsiz 50 bin liralık kredide, 12 ay vade ile aylık taksit ücreti 4.166,67 TL olarak kredi çekilebiliyor. Ayrıca Hoş Geldin Kredisi kullanan müşterilerimize 1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşCep kanallarımızdan yapılabilecek 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi, 10 adet çek tahsilatı içeren Hoş Geldin paketi ücretsiz.

paradk-rDvb_cover-1

İŞ Bankası da bu ihtiyaçları karşılamak için çok hesaplı bi kredi öne sürüyor. Peki bankanın şartları nasıl? Başvuru nasıl yapılıyor?

%0 Faizli Hoş Geldin Kredisi ve Hoş Geldin paketinden faydalanmak için tüm Şubelerimizden veya Hemen Başvur alanından başvurunuzu yapabilirsiniz. Hemen Başvur alanından talebinizi ilettiğinizde Şubemizden müşteri temsilcilerimiz sizinle irtibata geçecektir.

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. 18 yaşından büyük olmak,
  3. İş Bankası müşterisi olmak,
  4. bankaların Kara listesinde bulunmamak,
  5. düzenli gelire sahip olmak,
  6. maaş bordrosuna sahip olmak