Nisan 2023'te ara tatilde yönetici ve öğretmenlerin ek dersi kaç saat olacak? İşte detaylar...

Ara tatilde (15-16 Nisan hariç) DYK (Deprem bölgesi hariç), İYEP, Destek Eğitim, Evde Eğitim, Ders Dışı Çalışmalar (Egzersiz) vb. bunlara ait hiçbir planlama yapılmaz ve ücret ödenmez. 21 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı'n 1. günü olup resmi tatil kapsamında olduğu için ek ders ücretleri kesilecektir. Bu süreçte nöbet ücreti kimseye ödenmeyecektir.

ÖBA'dan daha önce izlemediği en az bir tane seminer veya kurs izleyen öğretmenler, sadece 15 saat Mesleki Çalışma ek ders ücreti 110 EYGG koddan ödenecektir. 

1200x627-milli-egitim-bakanligi-personel-alimi-meb-sozlesmeli-personel-alimi-basvuru-sartlari-tarihleri-acilan-kontenja-1670147918627

Psikolojik danışman ve rehber öğretmenler, diğer öğretmenler gibi seminer videosu izleyecekler. Psikolojik danışman ve rehber öğretmenler 15 saat ek ders ücreti 110 EYGG kodu ile alacaklar.

Türkiye'nin Enflasyon Sorununa Çözüm! Ünlü Ekonomistten Etkileyici Formül Türkiye'nin Enflasyon Sorununa Çözüm! Ünlü Ekonomistten Etkileyici Formül

 Okul Yöneticilerine ise mesleki çalışma yapmaya zorunlu olmadığı için rutin kendi ek dersleri 110 EYGG kodu ile ödeneceği bilinmelidir.  İkili eğitim yapan eğitim kurumu yöneticilerine bu hafta 2 saat ek ders ücreti 110 EYGG kodu ile ödenecektir.

 BTR görevlendirmesi ise dönemlik yapıldığı için BTR Nisan 2023 ara tatilde okula geliyor. Bundan dolayı 18 saat ek ders ücreti 110 EYGG kodu ile alınır. 21 Nisan Cuma günü Milli Bayram ve resmi tatil olduğundan dolayı 4 saat ek ders ücreti kesilecektir.