Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yaşanan bir olay sonucunda Erkin Karaaslan'ın ölümüne neden olduğu iddia edilen Caner Zerayalp tutuklandı. İddiaya göre, İstiklal Mahallesi'nde 17 Mayıs tarihinde Erkin Karaaslan'ı hareketsiz bir şekilde sokakta bulan yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Karaaslan, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak beyin kanaması geçirdiği belirlendi ve tüm müdahalelere rağmen 22 Mayıs'ta hayatını kaybetti.

Karaaslan'ın ölümü şüpheli bulan Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, maktulün komşusunun akrabası olan Caner Zerayalp ile sokakta kavga ettiği tespit edildi.

Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar? Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar?

Caner Zerayalp, ifadesinde olayı şu şekilde anlattı: "Erkin, bana bakmaya başladı. Ben de neden baktığını sordum. Birden sinirlenip, bana küfretti ve üzerime yürüdü." Ekipler, kavga sırasında Caner Zerayalp'in Karaaslan'a kafa atarak yaraladığını ve olayın ardından kaçtığını belirledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Caner Zerayalp, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.