Nargileye yasak mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nargile düzenlemesi sinyali! Dünya Tütünsüz Günü için gençlerle biraraya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tütün ve tütün ürünleriyle mücadeleye ilişkin mesajlar verirken nargile düzenlemesi ile ilgili çalışma yaptıklarını belirtti. Peki, Nargileye yasak mı geliyor? Nargile düzenlemesi ne?  Nargile için düzenleme mi geliyor? Nargile yasaklanıyor mu? İşte Erdoğan’ın nargile açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşmasına katıldı. Beştepe'deki Dünya Tütünsüz Günü buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tütün ve tütün ürünleriyle mücadeleye ilişkin mesajlar verdi.

NARGİLE İÇİN DÜZENLEME Mİ GELİYOR?

Erdoğan tütün ve tütün ürünleriyle mücadelenin bağımlılığa yol açan her türlü maddeyi kapsayacak şekilde genişleterek sürdürüldüğünü kaydetti. Bilinen sigara markaları yerine nargile, puro, elektronik sigara gibi bu mücadelenin arkasından dolanmak isteyenlerin olduğunu belirten Erdoğan, "Hepsinin farkındayız" dedi.


Nargile'nin sigaradan daha da zararlı olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu zarardan milletimizi kurtarmaya yönelik de bazı hazırlıklar yapıyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, elektronik sigaranın da diğerinden farklı olmadığını belirterek "Çok acımasız, aslında zarar vermeye devam ediyor. Bunlara inşallah fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.