Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan ve Sinan Oğan ile Gazeteci Nagehan Alçı arasındaki tartışma büyüyerek devam ediyor.

En düşük emekli maaşı için 3 formül! En düşük emekli maaşı için 3 formül!

"Siz İlham Aliyev’in planına sadık kalıp Tayyip Erdoğan’ı desteklediniz" 

Gazeteci Nagehan Alçı, Sinan Oğan'a "Sinan Bey, siz İlham Aliyev’in planına sadık kalıp Tayyip Erdoğan’ı desteklediniz. Kemal Kılıçdaroğlu da 15 Mayıs sabahından beri Ümit Özdağ’ın planına sadık kalıp aşırı-sağcı propaganda yapıyor. Bu iki plan da Türkiye’nin hayrına değil. Bu planlarda özgürlük yok, demokrasi yok.." dedi. 

"Kendi hayal ürününüzü mü satmaya başladınız?"

Sinan Oğan da Nagehan Alçı'ya şöyle cevap verdi :"Nagehan hanım herkes gibi siz de benim geçmişi kurcalayıp suçlayacak bir şey bulamayınca şimdi de kendi hayal ürününüzü mü satmaya başladınız? Amacınızın Azerbaycan cumhurbaşkanının Türkiye’de iç politikaya karıştığını iddia edip Türkiye’de Azerbaycan karşıtı bir cephe oluşturmak olduğunu bilmiyor muyuz sanıyorsunuz! Azerbaycan’a giriş yasağınızın olmasının acısı geçmemiş sanırım! Ayrıca ben de size şimdi desem ki siz de yıllardır Arap şeyhlerinin Türkiye’deki planına sadık kalıp uyguladınız! Bu ne kadar etik olursa sizinkisi de o kadar etik! Her iki ittifak da Türk milliyetçilerinin değil, HDP’nin desteğine ihtiyaç duysaydı mutlu olacaktınız ve hiç de böyle sağa sola saldırmayacaktınız sanırım."