İstanbulda 18 yıl önce 10 yaşındaki kızının gözleri önünde başından iki kurşunla vurularak infaz edilen müzik öğretmeni Arzu Nihan Çelik cinayetindeki sır çözüldü. Vicdanına yenik düşen ve 18 yıl sonra cinayeti itiraf eden şüpheli Erkan C., "Kocası azmettirdi arkadaşım ve ben öldürdüm" dedi. Erkan C. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

İstanbulun Fatih ilçesine bağlı Ördekkasap Mahallesi Karakeçili Sokakta 5 Mayıs 2004 günü sabah saat 06:30 sularında meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşanmıştı.

Müzik öğretmeni Arzu Nihan Çelik kapısına gelen kimliği belirsiz iki kişi tarafından iki kurşunla vurularak öldürüldü. Olayı gören öğretmenin 10 yaşındaki kızı şok geçirdi. Olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye götürülen küçük N.Ç.ye tıbbi müdahale yapılarak sakinleştirici ilaçlar verildi.

Komşular, öldürülen öğretmen ile kocası arasında iki gün önce şiddetli bir kavga meydana geldiğini ve o günden beri de kocası Şerafettin Çelikin eve gelmediğini söylediler.