DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti! DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti!

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Gençler Sordu, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Cevapladı" başlıklı bir video paylaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in moderatörlüğünde düzenlenen programda, Kılıçdaroğlu'na yöneltilen bir soru dikkat çekti.

'Muhalefetin oylarını bölüyor' söylemleri karşı karşıya kalan İnce, geçtiğimiz haftalarda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kendisine herhangi bir teklif sunulmadığını bu sebeple de 14 Mayıs seçimlerinde herhangi bir ittifak içinde olmayacaklarını söyleyerek, adaylıktaki kararlılığının altını kalın çizgilerle çizdi.

Söz konusu videoda Muharrem İnce ile ilgili soruya yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimleri için birleşmenin elzem olduğu mesajını verdi.

"Aday olduğu için Muharrem İnce'ye sinirli misiniz?" diye sorulan Kılıçdaroğlu, herhangi bir kırgınlığının olmadığının altını çizerek, şu ifadelerle yanıt verdi:

"Bir hiç kimseye sinirlenmem. O konuda emin olabilirsin. Muharrem Bey'le elbette ki benim uzun süre devam eden bir arkadaşlığım da var, grup başkan vekilliğimizi yaptı. Ayrı yol çizdi. Kendisine saygı gösteriyorum, ayrı yol çizdiği için. Herhangi bir kırgınlığım da zaten söz konusu olamaz. Doğru da değil. Ama bir şeyi iyi düşünmemiz lazım! Eğer biz gerçekten Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda Türkiye'yi çıkaracaksak birleşmek gerekiyor O nedenle gittiğim yerlerde gençler birleşe birleşe kazanacağız diye slogan atıyorlar. Bence en doğrusu da bu. Birleşmek ve Türkiye'yi içinde bulunduğu bu olumsuz tablodan tümüyle çıkarmak. En büyük arzum bu."