Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman şahsi ofisinde basın mensuplarını toplayarak partisinden istifa ettiğini ve seçimlerde Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Tokat ve Yozgat'ta eğitime bir gün ara verildi Tokat ve Yozgat'ta eğitime bir gün ara verildi

Engin Toraman, "Sonuçta Muharrem İnce de bir insan. Onun da gururu, şerefi var herkesin olduğu gibi. Yapacak bir şeyi kalmadı, havluyu attı. Biz de bunları göze alarak, her şeyi düşünerek, ‘Vatanımıza, milletimize nasıl faydamız olur’ diye düşünerek, doğrusu olan Cumhur İttifakı’nı, Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Yönetimde benimle aynı kararı düşünenler var, düşünmeyenler var. Bu karara saygı duyarım, çünkü herkesin kararı kendi düşüncesidir. Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekleyeceğiz. Yapmamız gereken bu, yakışan da budur. Bu millete, vatana faydası olmayan kimler varsa Millet İttifakı’nda toplanmıştır. Bundan kaynaklı biz de doğru olan neyse onu yapma kararı aldık” diye konuştu.

Engin Toraman sözlerine şöyle devam etti: “MHP’den ayrılan Akşener CHP’yle nasıl yapabiliyor veya HDP’yle nasıl yapabiliyor. Onların derdi seçimi kazanmak, ülkeyi refah seviyelere getirmek değil. Bunlar ‘Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’ diyor. Öyle bir dünya yok. Biz Erdoğan’ın arkasında olacağız. Cumhur İttifakı’nın sonuna kadar arkasında olacağız. Doğrusu olan bu”