14 Mayıs tarihindeki Cumhurbaşkanlığı yarışına adını yazdıran Memleket Partisi lideri, yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisine gerçekleştirdiği ziyareti 'dostlar alışverişte görsün' deyimi ile açıklayan İnce, kendisine Kılıçdaroğlu'ndan birebir bir teklif gelmediğini tekrar söyledi. 

YÖK Başkanı, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısını açıkladı YÖK Başkanı, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı yarışında olacağını açıkladığı ilk dakikalardan bu yana muhalefetin eleştirilerinin odağında olan İnce, 'oyları bölecek' tartışmalarına yine olay sözlerle yanıt verdi. 

Dün akşam tv100'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Muharrem İnce, Sunucu Işık'ın "Adaylığınız bir şekilde Sayın Erdoğan'ın kazanmasına sebep olursa ne yaparsınız?" sorusunun muhatabının kendisi olmadığını belirterek, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahip olduğu imkanlara dikkat çekti:

"Bunu bana soracaklarına Sayın Kılıçdaroğlu'na sorsunlar. 17 parti, 11 büyükşehir belediyesi, gazeteler, televizyonlar, trilyonlarca lira para, bu kadar örgütler, 100 yıllık parti, bir sürü belediye, sınırsız imkan. Bunlarla seçim kazanamıyorsun da ben bir otobüs bir telefonla siyaset yapıyorum, bedeli niye ben ödeyecekmişim, Kılıçdaroğlu ödesin. 10 kere kaybetmiş, 11.'yi yine kaybetsin niye ben ödüyorum ya?"