Pasaportsuz gidilen ülkelerin listesi belli oldu. Kimlik göstermek yeterli Pasaportsuz gidilen ülkelerin listesi belli oldu. Kimlik göstermek yeterli

Memleket Partisi'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala sosyal medyanın gündemine düşen bir "kaset" iddiasıyla karşı karşıya kaldı. Sosyal medya kullanıcısı Ali Yeşildağ, Muharrem İnce'ye yönelik kaset iftirasını Twitter üzerinden attı.

Bu iddiaya ilişkin yayılan görüntüler hızla sosyal medyada yayılırken Muharrem İnce, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan İnce, "45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Kaset iddiası gündeme otururken siyaset arenasından birçok isim, Muharrem İnce'ye destek paylaşımlarında bulundu. İşte bazıları: