Memleket Partisi, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Sandıktan beklenen sonuç Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmesi yönünde.

Yapılan aday belirleme seçimi ile ilgili Memleket Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Muharrem İnce birtakım açıklamalarda bulundu.

"HEDEFİMİZ ERDOĞAN'I GÖNDERMEK"

"Birinci hedefimiz Erdoğan’ı göndermek. İkinci hedefimiz bizim iktidar olmamız. Onun için Erdoğan ile Millet İttifakı arasındaki kavgada cevabı Millet İttifakı versin. Bana konuştukları zaman ben cevabı veririm."

"PKK KADAR TEHLİKELİ"

"HÜDA PAR tehlikeli bir parti, çok tehlikeli buluyorum. PKK kadar tehlikeli buluyorum, bu kadar net."

"TÜRKİYE ALEYHİNE HİÇBİR ŞEY YAPMAYIZ"

"Niye beni bir yere yamamaya çalışıyorlar, gerek yok buna. Yapalım kampanyamızı, bir çıkalım bakalım. Belki ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım, duruma göre bakarız. Türkiye’nin aleyhine hiçbir şey yapmayız merak etmeyin. Ama telaş da yapmaya gerek yok. Böyle baskı kurmaya gerek yok.

Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları Tatilden Yararlanamayacak Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları Tatilden Yararlanamayacak

Birincisi daha 60 gün süre var; meydana bir çıkalım, bir tartılalım, mitinglerimizi yapalım, bir konuşalım. 2018’in 4 Mayıs’ında anket yaptırdım. İstanbul’da ilk yaptırdığım ankette benim oyum 19-20’ydi, CHP’nin oyu 18’di. İlk çıktığımız gün benim 20’ydi; sonra ben 30,64’le tamamladım. CHP de 22’ye çıktı, 22,5’e çıktı. Olmuyorsa seçime iki gün kala gereğini yaparız. Biz gereğini yaparız da başkaları da gereğini yaparlar mı acaba? Ben yaparım, biz memleket sevdalısı insanlarız." dedi