Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gazeteci Nevşin Mengü ile telefonda tartıştığı ortaya çıktı. Gazeteci Nevşin Mengü, resmi Youtube hesabında yaptığı canlı günlük haber programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisini aradığını açıkladı.

 Fake Trend Alert (Sahte Trend Uyarısı) isimli Twitter hesabı, geçen gün Muharrem İnce ile ilgili atılan tweetlerin, beğenilerin ve RT'lerin bot hesaplardan yapıldığını öne süren bir paylaşımda bulunmuştu. Gazeteci Nevşin Mengü de bu konuyu paylaşmıştı. 

Gazeteci Nevşin Mengü, sokak hayvanlarını, sığınmacıları hedef alan sahte bor hesapların Muharrem İnce'yi savunan tweetler attığını söylemişti. Bunun üzerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gazeteci Nevşin Mengü'yü arayarak ona çıkışmış.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün aktarmasına göre sohbet şöyle gerçekleşmiş:

"Yok ya, nereden olacak senin elinde veri"

Muharrem İnce, Nevşin Mengü'yü sabah aramış:

“Muharrem İnce cumartesi sabahı saat 10:30 gibi aradı ve ‘Senin elinde veri yok, neye göre konuşuyorsun’ dedi. Ben de ‘Muharrem bey elimizde veri var’ dedim. İnce, ‘Yok ya, nereden olacak senin elinde veri’ dedi çıkıştı. Sonra ‘Bana hem AK Partililer, hem de CHP’liler oy veriyor."

Siyasetçiler artık böyle arıyor, ‘Sana ne falan’ 

Nevşin Mengü telefon görüşmesini uzatmak istemeyerek konuşmaya şöyle devam etmiş:

"Sinirlendi Muharrem bey. Biraz da ağır konuşacak gibiydi. ‘Tamam Muharrem bey’ dedim telefonu kapattım. Allah’ım… İyice şeyin de şeyi çıktı. Siyasetçiler artık böyle arıyor, ‘Sana ne falan’ diye… Kafa tutuyor böyle. Elimde veri var diyorum, ‘Yok ya’ diyor. Acayip hal yani.”