Muharrem İnce, kendi partisinin Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezi'ndeki buluşmasına katıldı. 

Konuşmasında Ekrem İmamoğlu'na verilen cezayla ilgili de konuştu. Cezanın yanlış olduğunu ve iktidara gelirse düzelteceği ilk şeyin yargı olduğunu dile getirdi.

İnce, altılı masa hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İnce, ''Masanın bacakları kırılmış zaten. Bir araya geliyorlar, kısır günü, çeyrek altın günü yapıyorlar, hiçbir şey konuşmadan ayrılıyorlar. Arkadan kendi adamlarına, birbirine laf söyletiyorlar" dedi.


''Altılı masa durur mu diye sorarsan, bence durmaz. Masanın bacakları kırılmış zaten. Bir araya geliyorlar, kısır günü, çeyrek altın günü yapıyorlar, hiçbir şey konuşmadan ayrılıyorlar. Arkadan kendi adamlarına, birbirine laf söyletiyorlar."


"Yok öyle bir şey. Abdullah Gül'ü aday gösteriyordu. Anket yapıldı. Yüzde 85 CHP tabanı beni istedi. O da mecbur kaldı, aday gösterdi. Yoksa lütufta mı bulundu? Kendisi aday olsaydı."

"Bunlar ne diyor? Biz öyle birini bulacağız ki cumhurbaşkanı yapacağız. Ama biz altımız karar alacağız. Biz ona tak diye söyleyeceğiz, o da şak diye yapacak. Böyle bir saf bulunur mu? Böyle bir saf adam cumhurbaşkanı olur mu? Yüzde 2 oy almışsın, adam 50 artı 1 almış, seni dinleyecek öyle mi? Partili cumhurbaşkanı da olmaz, parti başkanının emrinde cumhurbaşkanı da olmaz"

"Azerbaycan'a yardım eden Türkiye'ye, ‘Maalesef Azerbaycan'a yardım ettik’ diyen CHP milletvekili olursa ben oradan giderim. Mavi vatana, Libya tezkeresine ‘hayır’ dersen, ben oradan giderim. Teröristle fotoğraf çektiren milletvekilinin milletvekilliğinin düşürülmesine ‘hayır’ dersen, ben giderim"