Yılların araştırmacı gazeteci Müge Anlı, ATV ekranlarında sabah kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında milyonları ekrana kitliyor.

Müge Anlı, programında Döndü Boztepe adlı yaşlı bir kadını konu alıyor. Döndü Boztepe'nin kaçırıldığı iddia ediliyor. Uğur Boztepe'nin başvurusu üzerien Döndü Hanım'ın yaşadığı köyde iki kadavra arama köpeği yardımıyla arama çalışmaları başlatıldı.

Döndü Boztepe, evinde altınlarını ve takma dişlerini bırakıp evinden kaçmasını mantıksız olduğunun altını çizen Müge Anlı "78 yaşında bir kadın niye kaçsın? Üç tane oğlu İzmir'de yaşıyor. Onlar da tek bir kişiden şüphelendiklerini söylüyor. Annelerinin Mehmet Bey'den korktuğunu söylüyor" diyerek olayın bir cinayet olabileceğini ima etti.

Döndü Hanım'a zarar verdiği iddialarının odağında olan Mehmet Bey ise Müge Anlı ve Tatlı Sert programının canlı yayına çıktı.

Müge Anlı, Mehmet Bey canlı yayına çıktıktan sonra "Mehmet Bey bize verdiği ilk röportajda Döndü Hanım'ın kaybolduğu sabah koşan 2 kadın gördüğünü söyledi. İkinci röportajında ise Döndü Boztepe'nin kaybolduğu 6 Şubat gecesi 23.30'da bir erkeğin kolunda gördüğünü belirtti. Mehmet Bey, yaşlı kadının fark edilmemek için başını uzun boylu erkeğin omzuna dayadığını da anlattı" diyerek Mehmet Bey'in önceki ifadelerini hatırlattı.

Müge Anlı bu sözlerine ek olarak "Mehmet Bey, Döndü Boztepe'nin Mevlüt Eryılmaz isminde bir sevgilisi olduğunu, bu kişiyle bir zincir markette gizlice buluştuğunu söyledi" diyerek röportajı anlatmaya devam etti.

Mehmet Bey'in çelişkili açıklamaları dikkat çekerken Uğur Bey'in annesi hakkında iddialarına "Mevlüt Eryılmaz annemi gençliğinde istemiş. Uygun görmeyince vermemişler. Ondan sebep böyle bir dedikodu çıktı" diyerek cevap verdi. 

Annesi kayıp olan Uğur Bey ise Metin Bey'in annesini bıçakla korkuttuğunu hatırlatarak "O akşam yoğun bir kar yağışı olmuştu. Annem yine korkmuş. Anneme bıçak çekmiş bu." derken canlı yayında korku dolu anlar yaşandı.

Bu ifade geçerken Müge Anlı Mehmet Bey'in üzerinden bir bıçak çıktığını ve bıçakla yayına girmeye çalıştığını belirterek o bıçağı gösterdi. Müge Anlı şunları söyledi: "Senin de üzerinde bıçak çıkmış. Bu sabah da kanala bıçakla gelmişsin. Nereden buldun bu bıçağı, kimden aldın"

Mehmet Bey bıçağı kaldıkları otelin önündeki motorsikletli satıcıdan temin ettiğini belirtti.