Milyonlarca kişinin yaralarını saran Müge Anlı, hayranlarını bu defa ağlattı.

CHP'den Kılıçdaroğlu'na Cevap! Diğer Partilerle İletişimde Olmak, Taviz Vermek Anlamına Gelmez CHP'den Kılıçdaroğlu'na Cevap! Diğer Partilerle İletişimde Olmak, Taviz Vermek Anlamına Gelmez

Anlı'nın Tatlı Sert programında birkaç gündür kendisinden haber alınamayan ve hayatından endişe edilen 16 yaşındaki Gülcan'ın bulunması için gösterilen çabanın yanıt bulmasının ardından programda yaşanan gergin anlar, Anlı'yı çileden çıkardı.

İplerin gerildiği Tatlı Sert stüdyosunda konuklardan birisinin kızının okuma yazma bilmediğini söylemesi Müge Anlı'yı çıldırttı.

Sesinde yaşanan değişime dikkati çeken Anlı, nefes alamadığını söyleyerek, hastalığını açıkladı.

Okuma yazma seferberliği için yürütülen çalışmalar esnasında ciğerlerinde leke oluştuğunu söyleyen Müge Anlı, günde 3 kuru antiyobitik içtiğini söyledi:

"Bak okuma yazma seferberliği sırasında ciğerimde leke oldu, leke! Söylemiyorum ama söyleyeyim. Gidip o halk eğitim merkezlerini dolaşırken ne hastalık kaptığımıza bir bak. Nefes alamıyorum. Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır? Siz de biraz çaba harcayacaksınız. Hiç kolay olmuyor o işler. 'Okuma yazma seferberliği' yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim.

Tutundum mu da bir şeye tutunuyorum böyle. Ama iyi ki de yaptım ben. Kolay olmadı. Siz de biraz çabalayacaksınız. Kaç kişiyi gördünüz böyle. 3. kutu antibiyotiğimi içiyorum"