İğrenç olay Kocaeli'de yaşandı. 3 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan müdür yardımcısının duruşması görüldü. Müdür yardımcısı iddiaları kabul etmedi fakat kanıt olarak ses kaydı ortaya çıktı...

Mide bulandıran olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşandı. İddialara göre, dershanede rehberlik öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcılığı görevi yapan A.G 3 kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu.


 
Öğrencileriyle müstehcen konuları konuşan ve öğrencilerin özel bölgesine dokunduğu, onlara sarıldığı iddia edilen öğretmen hakkında suç duyurunda bulunuldu.

İddiaların odağındaki öğretmen A.G önce ifadesi alındı daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖĞRETMEN: "İFTİRA ATIYORLAR"
A.G, yargılanması başladı. Duruşma salonunda taraf avukatları, aileler ve sanık A.G ve 19 yaşındaki mağdur Ç.S.K bulundu. 18 yaşından küçük mağdurlar E.E ve N.K ise SEGBİS ile duruşmaya katıldı.

Olayları anlatan A.G., "Ben İzmit'te özel bir dershanede 2 yıl önce rehberlik öğretmeni olarak işe başladım. Son 2 yıldır da rehberlik öğretmenliğiyle birlikte müdür yardımcılığı görevini sürdürmekteydim. Ç.S.K., E.E. ve N.K.'yi dershaneye gelmeleri sebebiyle tanırım. Ç.S.K.ye 'Kocaeli'ne yeni geldin, hafta sonu beraber gezmeye gidelim, kahve içelim, etrafı tanırsın' gibi bir teklifte bulunmadım. 14 Şubat'ta Ç.S.K.'nin erkek arkadaşı kurstaki diğer erkekleri dövmek için dershaneye geldiğini duydum. 'Burası dingonun ahırı değil' diyerek uyardım. Bu sebeple bana iftira atıyorlar" dedi.


 
E.E. ile olan iddialar hakkında konuşan A.G., "E.E.'nin 14 Şubat'ta odama geldiği doğrudur ancak kendisine 'Kaç beden giyiyorsun, içinde bir şey var mı, ne giyiyorsun?' gibi sorular sormadım, bu iddialar yalandır. E.E. bana sevgilisinden ayrıldığını ve onu unutamadığını söyleyince ben de kendisine bunu kafasına takmaması gerektiğini, önünde gireceği bir sınav olduğunu söyledim. O günün akşamında E.E.'ye 'Eve gittin mi?' diye mesaj attığım doğrudur ancak 'Canım' diye bir şey kendisine yazmadım. Mesaj atmamın sebebi gündüz konuştuğumuz olayları kafasına takmamasını söylemem içindi" diye konuştu.

Bir diğer öğrenci N.S. ile aralarında geçen konuşmaları anlatan A.G., "15 Şubat'ta ise N.S.'nin odama geldi. N.S.'ye 'Doğruluk mu, cesaret mi?' oynayalım gibi bir teklifte bulunmadım, 'Kaç kere ilişki yaşadın?' diye bir şey de sormadım. Ben terasta sigara içerken N.S.'de benden sigara istedi. Ben normalde öğrencilerime sigara vermem ancak bir seferlik isteyince kendisine sigarayı ve çakmağı verdim.


 
Çakmağın kırmızı olması sebebiyle, 'hocam kırmızı yakışmış' dedi. Ben ona bu konuları konuşmak için yaşının küçük olduğunu söyledim. Tesadüfen N.K.'nin ses kaydı aldığını fark ettim, silmeye çalıştım ancak silemedim. Ses kaydını silmeye çalışmamın sebebi N.K.'nin müstehcen konuşmalarından dolayıdır. Ayrıca N.K.'nin saçını okşadığım da doğru değildir" şeklinde konuştu.

Mağdur Ç.S.K şikayetinden vazgeçerken E.E ve N.K şikayetçi olmaya devam etti. Öğretmen ise tutuksuz yargılanması kararı verildi.