Bu gece yarısı akaryakıt fiyatları henüz yeni değişmişken, akaryakıt almak isteyen vatandaşlar yeniden farklı fiyatlarla karşılaşabilir. Geçtiğimiz günlerde benzine gelen art arda indirimler benzin fiyatlarının 20 TL bandına gerilemesini sağlamıştı.

Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmamıştı. Motorin kullanıcıları neden indirim gelmediğini merak ederken, sektör kaynaklarından benzin ve motorin için yeni haberler geldi.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzinde indirim furyası durmuş durumda. Benzinin litre fiyatına pompaya yansıyacak şekilde 55 kuruş zam bekleniyor. 

Yine aynı şekilde sektör kaynaklarına dayandırılan bilgiye göre ise motorine beklenen indirim geliyor. Motorinin litre fiyatlarının 95 kuruş düşmesi bekleniyor.

Dünya genelinde petrol fiyatlarının düşmesi halk tarafından olumlu karşılanıyor ancak petrol fiyatlarındaki düşüş pompa fiyatlarına direkt olarak yansıtılmıyor ancak petrol fiyatlarındaki artış direkt olarak pompaya yansıtılıyor. Durum böyle olunca vatandaşlar oldukça zor günler geçiriyor.