Fenomen öğretmen Önümüzdeki dönemde mini eteği ve derin göğüs dekoltesi ile beyaz tahtaya karşısına geçip ders anlattığı video ile çok konuşulan Fidan Atalay, gündemdeki yerini koruyor. Sosyal medyada neredeyse en çok merak edilen isimlerden biri haline gelen genç öğretmeni, dekolteli kıyafet seçimleri ve güzelliğiyle sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

fidan-atalay-2

Farklı tarzıyla vücudunu ön plana çıkaran paylaşımlar yapmayı seven fenomen öğretmen, yine sosyal medyanın gündemine oturacak pozlara paylaştı. Türkiye’nin “mini etekli KPSS öğretmeni” adıyla fenomen olan Fidan Atalay, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Güzel öğretmen, bu kez derin dekolteli kıyafeti ile sobaya odun attığı bir kareyi Instagram takipçileriyle paylaşıma sundu. Kısa sürede begeni ve yorum yağdı.

DANTELLİ KIYAFETİYLE AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Instagram dünyasının en çok merak edilen ve adından söz ettiren isimlerinden biri haline gelen Fidan Atalay, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Güzel öğretmen, dantelli elbisesi ile göğüs dekoltesini ön plana çıkaran bir pozunu, Instagram takipçilerine sundu. Mini eteğiyle genç KPSS öğrencilerine ders anlatmasıyla tanınan Fidan Atalay’ın bu pozuna beğeni yağdı.

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu! AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu!

SOBAYA ODUN ATARKEN Kİ POZU ÇOK KONUŞULACAK

Instagram’da kısa sürede geniş bir kitlesi olan fenomen öğretmen nefes kesici paylaşımlarına devam ediyor. Mini eteğiyle beyaz tahta önünde kameralar karşısına geçen Fidan Atalay, bu sefer soba başında mini eteğiyle poz verdi. Sobaya odun verirken ki karesini paylaşan genç öğretmenin bu paylaşımı, binlerce beğeni aldı. Bir takım sosyal medya kullanıcıları “Hocam ne güzelsin”, “Çok tatlısın hocam” gibi yorumlarda bulundu.