KPSS öğretmeni Fidan Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz dönemde mini etek ve dekolteyle KPSS derslerine girmesiyle gündeme gelen Atalay, kaydırakta durduğu bir pozunu takipçileriyle paylaştı.

Atalay'ın sosyal medyada paylaştığı poz, kısa sürede büyük bir beğeni rekoru kırdı. Öğrencileri, öğretmenlerinin cesur ve özgür ruhunu takdir etti ve övgüler yağdırdı. Atalay'ın öğrencileriyle olan sıcak ilişkileriyle tanınması da bu paylaşımın büyük ilgi görmesini sağladı.

Ancak, Atalay'ın sosyal medya hesabındaki bu tarz paylaşımları bazı kesimler arasında eleştirilere neden oldu. Öğretmenlerin toplumda örnek olması gerektiğini savunanlar, Atalay'ın bu tarz görsellerle meslek ahlakına uygun davranmadığını ifade etti.

Ankara'da sağanak ve kuvvetli fırtına etkili oluyor Ankara'da sağanak ve kuvvetli fırtına etkili oluyor

Fidan Atalay'ın öğretmenlik kariyeri boyunca gündeme gelen benzer tartışmalara rağmen, kendisi öğrencileriyle olan ilişkileri ve motivasyonlarıyla biliniyor. Öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmen olan Atalay, sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanarak öğrencileriyle iletişimini sürdürüyor.

İşte ünlü öğretmenin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar: 

beyaz-xMcw

beyaz-3-jOyq

beyaz-2-QYWr