Yeni yıla girmeye saatler kala nefesler tutuldu. Milli piyango çekilişi bugün saat 12:30 itibariyle başladı. Gece saat 23:15 te ise büyük ikramiye olan 200 milyon tl için çekiliş yapılacak. Online bilet sorgulama ekranına http://www.kamudanhaber.netsitemizden ulaşabilirsiniz. 

Milli piyango 2023 yılbaşı çekilişinde rekor seviyede ikramiye dağıtımı yapılıyor. En büyük ikramiyenin 200 milyon olduğu Milli Piyango 2023 yılbaşı özel programı bu akşam kamudanhaber.net adresinden canlı olarak yayınlanacak.  
Milli piyango yılbaşı özel çekilişinde tüm ikramiyelerin dağıtımı ise  devretmeyecek şekilde yapılacak. Yani bu yıl diğer yıllardan farklı olarak dağıtım garantisi var. 

Milli Piyango çekiliş sonuçlarını anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz. Talihli rakamların belli olmasının akabinde online hızlı bilet sorgulama ekranına yine sitemizden ulaşabilirsiniz. 
Milli piyango biletleri 2023  yılı satış fiyatları ; çeyrek bilet 50 tl,yarım bilet 100 tl,tam bilet ise 200 tl olarak satıla sunulmuştu. Çekilişe saatler kala bilet satışları devam ediyor. 

2023 Yılbaşı özel çekilişinde toplam dağıtımı yapılacak ikramiye miktarı 1 milyar 395 milyon 900 bin tl olarak açıklandı. Çekiliş tamamladıktan sonra   amorti ve diğer tüm ikramiyelerin sonuçları Milli  Piyango internet sitesi veya Mobil uygulaması üzerinden öğrenilebilecek. Sonuçlar Milli piyango 2023 yılbaşı çekilişinin hemen ardından Miili piyango internet sitesinde yayınlanacak.