Türkiye 6 Şubat'ta 04.17 ve 13.24'te  7.7 ve 7.6'lık büyük  iki depremle sarsıldı. Deprem 10 ildeki 13,5 milyondan fazla insanı fiziki, 86 milyonun tamamını da psikilojik yönden etkiledi. Enkaz altından binler yaralı kurtuldu, 31 binden vatandaş hayatını kaybetti. 

Hala enkazlarda çalışmalar devam ediliyor.

İki büyük depremden ağır hasar alan Hatay'ın Antakya ilçesinde İnönü Bulvarı Ekinci Mahallesindeki büyük gündem olan Rönesans Residance'ta yaşayan Milli Hentbol Takımı Kaptanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde forma giyen Cemal Kütahya, dört aylık hamile olduğu belirtilen eşi Pelin Kütahya, 5 yaşındaki küçük oğlu Çınar Kütahya ve kayınvalidesi Nurten Mutlu enkaz altında kalmıştı.

Rönesans Residance'daki arama-kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Devam eden çalışmalarda Milli Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütahya ve küçük oğlu Çınar Kütahya'nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Milli Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'nın 4 aylık hamile eşi ve kaınvalidesi için çalışmalar devam ediyor.

Milli Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütahya için Türkiye Hentbol Federasyonu baş sağlığı mesajı yamımladı. Mesajda: 

"Türkiye’yi derin üzüntüye boğan Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde Hatay Antakya’da yaşadığı evde enkaz altında kalan A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya ve 5 yaşındaki oğlu Çınar Kütahya'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Türkiye Hentbol Federasyonu olarak ansını her zaman yaşatacağımız, A Milli Hentbol Takımı kaptanımız olarak ülkemizi en üst seviyede temsil eden ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde forma giyen merhum Cemal Kütahya ile oğlu Çınar Kütahya'ya Allah'tan rahmet, kederli yakınları ve hentbol camiasına başsağlığı dileriz.

Merhum Cemal Kütahya'nın aynı enkazda bulunan ve sağ olarak kurtarılmalarını dilediğimiz dört aylık hamile eşi Pelin Kütahya ve kayınvalidesi Nurten Mutlu'ya henüz ulaşılamadı." dendi.