Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı. Tekin, ''İnşallah başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte Yeni Türkiye Yüzyılının inşası için el ele, gönül gönüle çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama...

Bugün Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle zor bir görev uhdemize tevdi edildi. Kısa bir ayrılıktan sonra yeniden eğitim camiamızla birlikte çalışma imkanı bulacağız.

Necmettin Batırel'den Çarpıcı Çıkış: İstanbul, Ankara ve İzmir'e Çivi Bile Çakmam Necmettin Batırel'den Çarpıcı Çıkış: İstanbul, Ankara ve İzmir'e Çivi Bile Çakmam

 İnşallah başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte Yeni Türkiye Yüzyılının inşası için el ele, gönül gönüle çalışacağız.

Şahsıma yönelik güven ve desteğini her daim hissettiğim Sn. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunarım. Allah yardımcımız olsun.