Büyükataman, " Mersin’de yaşanan terör saldırısı sonucunda CHP’nin terör örgütü militanları ile bağı somut bir şekilde ortaya çıkmıştır.  Özgür Özel kontrolden çıkmış gibi saldırmak yerine PKK terör örgütünün eli kanlı bir militanını niçin “gazeteci” diyerek savunduklarını açıklamalıdır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman şu ifadeleri kullandı;

Dün Mersin’de yaşanan hain saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı teröristin, CHP'nin "Tutuklu Gazeteciler Raporunda”  gazeteci olarak ifade edildiği ortaya çıkmış ve CHP suçüstü yakalanmıştır.  CHP’nin terör örgütü militanlarına nasıl sahip çıktığı gözler önüne serilmiştir.

Bunun üzerine CHP’nin içine düştüğü ihanet çukurunu örtbas etme çabasıyla CHP Grup başkanvekili Özgür Özel,Türk milletinin acısına dahi saygı göstermeden zavallı bir hal içerisinde gündemi değiştirebilmek için partimize ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye hadsize saldırmıştır.

Mersin’de yaşanan terör saldırısı sonucunda CHP’nin terör örgütü militanları ile bağı somut bir şekilde ortaya çıkmıştır.  Özgür Özel kontrolden çıkmış gibi saldırmak yerine PKK terör örgütünün eli kanlı bir militanını niçin “gazeteci” diyerek savunduklarını açıklamalıdır.

Her fırsatta Atatürk’ün partisiyiz diye hamaset yapan CHP sözcüleri ve Kılıçdaroğlu, CHP’nin hangi okundan yola çıkarak milletimize kurşun sıkan teröristleri himaye ettiğini, hangi karanlık güçlerin talimatıyla teröristlere sahip çıktığını aziz milletimize açıklamak zorundadır.