14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi lideler, meydanlarda destek arayışlarına devam ediyor. Cumhur İttifakı otaklarından  MHP miting programlarına Seçimlere milletvekili tercihinde ayrı listeden giren MHP kendilerine yöneltilen HÜDA-PAR eleştirilerine net yanıt verdi.

Yurt dışından alışveriş yapanlar dikkat! Artık daha fazla ödenecek... Yurt dışından alışveriş yapanlar dikkat! Artık daha fazla ödenecek...

13. Cumhurbaşkanlığı yarışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceklerini açıklayan HÜDA PAR, çeşitli eleştirilerle gündemde kalmaya devam ediyor.

MHP'li TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan Habertürk ekranlarından Mehmet Akif Ersoy'un sorularına yanıt verdi. 

Cumhur İttifakı'nın Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ile iş birliğiyle ilgili sorusu üzerine Adan, HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı’yla alakası olmadığını, kendilerinin de HÜDA PAR ile herhangi bir işlerinin olmadığını şu sözlerle açıkladı:

“HÜDA PAR'ın adayları AK Parti'den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz. Aday olarak gösteriliyorlar, onlar da teröre karşıyız diyorlar, birtakım şeyler söylüyorlar. Bir ittifak değil, AK Parti listelerinden milletvekili adayları"