Bugün 18. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener hakkında yorumlarda bulundu. Yapılan bu yorumlarda son günlerde gündeme gelen baba-oğul açıklamalar bulunurken bunun yanı sıra da altılı masa hakkında yaptığı açıklamalar da gündemde bulunan konulardandı. 

BİZ DE VARIZ ÇIKIŞI! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı ve ceza aldığı davanın ardından açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli bu konu hakkında, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını varlıklarını ibra etmeleri ve iddia ile sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir. Baba ile oğul arasındaki gel-gitli sürece müdahil olan ablaların da ‘Biz de varız’ çıkışı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki 2 partinin kazandığı çatık kaşlarla hatırlanıp ikilik çıkarması malum olduğunuz bir menfaat çatışmasıdır" şeklinde konuştu. Yaptığı bu açıklamaların yanı sıra da Kılıçdaroğlu tarafından yapılan baba-oğul açıklamasına da değindi. 

AİLE DRAMI! 

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ekrem İmamoğlu hakkında yapılan baba-oğul açıklamasının ardından "Hayatları basit hesaplarla geçenlerin hasbi olması, balığın kanat takarak uçmasını düşünmek kadar deli saçmasıdır. Karşımızdaki siyaset tablosunda bir aile dramı yaşanmaktadır. Baba ile oğul çekişmeli, babayla abla ihtilaflı, oğul ile abla kumpasçı, diğerleri de kendi siperlerinde seyircidir. Biz bu olan bitenlere zillet demeyelim de ne diyelim? Veli nimeti olan ittifak ortağına ‘çarparım' diye tehditler savuranların nesine itibar edelim?" ifadelerinde de bulundu. Bu açıklamalar kısa süre içerisinde gündem oldu.