CHP'li Başkan Adayı, Adaylığından Çekilerek AK Parti'ye Geçti CHP'li Başkan Adayı, Adaylığından Çekilerek AK Parti'ye Geçti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hatay ili Antakya ilçesinde kurulan konteyner kentte halka hitap etti. Devlet Bahçeli, "Türkiye’de büyük çevre neler yapılabileceğini ifade etmek yerine siyasi hedefler gütme çabasına girdiler. 10 gün için sayın Erdoğan’ın liderliğinde bakanlarıyla, Mehmetçik'le, millet olarak el ele vererek sizlerin yanında olmaya planlamışlar ve gayret göstermişlerdir." dedi.

"Çok partili koalisyonlar olsa idi böyle büyük bir felaketin altından kalkmak mümkün olmazdı."

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin başarlı olduğunu söyleyerek "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güçlü devlet anlayışı, usulü ile beslenme problemini milletçe çözme yoluna gitmiş önce çadırlar sonra konteynerler ile insanlarımıza moral sağama içinde olmuşlardır. Eğer ülke geçmişteki gibi çok partili koalisyonlar olsa idi böyle büyük bir felaketin altından kalkmak mümkün olmazdı." dedi.

Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi başarılı olmuştur, bu sistemi değiştirmek Türkiye’ye ihanet olur. Yapılan hizmetleri durdurmamak gerek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci dönemini yaşamaya ülkeyi hazır hale getirmeliyiz. Fitne-fesata aldırış edemeyiz." diye de ekledi.

"Büyük bir farkla milletimiz Cumhur İttifakı’nı başarılı kıldı."

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyerek "Milletimiz parlamenter sistem çürümüştür dönüşü olmaz dedi. Büyük bir farkla milletimiz Cumhur İttifakı’nı başarılı kıldı. Yasamada bu başarı sağlanmışsa yürütmede de başarı sağlamak lazım. Yürütmede başarılı olmak için Sayın Erdoğan’ın tekrar cumhurbaşkanı yapmaktır. 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde açık ara sayın Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapmaktır." diye konuştu.