MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında konuştu. Bahçeli, Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini belirtirken, aynı zamanda Anneler Günü'ne de değindi. Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'yi eleştiren Bahçeli, onları ABD'yi tatmin etmeye çalışmakla suçladı. Terör örgütleriyle ilişkilendirdiği Kılıçdaroğlu'na oy vermenin Mehmetlere kurşun sıkmak anlamına geldiğini ifade etti.

DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti! DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti!

Bahçeli, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve bölgesinde ve küresel alanda etkisini kabul ettiremeyenlerin bunu hazmedemediğini söyledi. Ayrıca, muhalefeti emperyalizm hesabına çalışmakla suçladı ve Türk milletini geçemeyeceklerini vurguladı. Bahçeli, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarının seçimlerle ilgili oyunlar kurduğunu ve yalanlar söylediğini belirterek, Recep Tayyip Erdoğan'ı korumaya devam edeceklerini söyledi.