MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya'da 6 Şubat depremleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan bazı noktalar şunlar:

6 Şubat depremlerinin ardından önemli tedbirler alındığını ve bu tedbirlerin görmezden gelinemez veya yok sayılamaz olduğunu vurguladı.


Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesinde bulunarak kamuda görevli vatan evlatlarıyla birlikte deprem istismarını engellediğini belirtti. Siyaseten depremi istismar edenlerin geride kaldığını ifade etti.


Türkiye'nin güçlü ve lider bir ülke olması için milletin geleceği adına zaferin elde edilmesi gerektiğini dile getirdi. Bu zaferin Amerika'nın kovboyları değil Anadolu'nun yiğit evlatlarıyla gerçekleşeceğini söyledi.
Bahçeli, oy pusulasında iki resim ve bir mühür olduğunu belirtti. Yeni bir yüzyılın eşiğinde olduklarını ifade etti.


Muhalefete yönelik olarak, başlangıçta altı masa ile başladıklarını ancak sonradan yedi masaya çıktıklarını ifade etti. Ne olacaklarının belli olmadığını belirtti.

Zeytin de enflasyondan nasibini aldı: Tanesi 1 TL'yi aştı Zeytin de enflasyondan nasibini aldı: Tanesi 1 TL'yi aştı


Bahçeli, isim olarak Hans, Sam, Tony ve Frank'i kullanarak, Anadolu'nun yiğit evladı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kaybedeceklerini iddia etti.