MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon'da yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik çağrılarda bulundu. Bahçeli, İmamoğlu'nun Erzurum mitingine yönelik taşlı saldırıyı provokasyon olarak nitelendirerek, İmamoğlu'nu Eren Bülbül için adalet talep etmeye çağırdı.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:
"İBB Başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse yiğitse, şehitlerimizin hakkını gazilerimizin hakkını versin. Al bayrağı, aziz vatanı, Cumhur ittifakının şerefini koruyacak mısınız? Trabzonlu kardeşlerim 14 Mayıs'ta yaşanacak Cumhur ittifakı zaferinin habercisidir. Türkiye üzerinde hesap yapanların, zalimlerin defterini dürecek misiniz. Evet dediğinize göre o zaman sıra sizde. Trabzon'un vatan ve millet sevdasının ne kadar yüksek olduğunu göstermek için sıra hepinizde."

Ekonomist Hakan Kara'dan TCMB'ye Çağrı! Politika Faizi Değişecek mi? Ekonomist Hakan Kara'dan TCMB'ye Çağrı! Politika Faizi Değişecek mi?

14 Mayıs seçimlerine ilişkin Bahçeli, "14 Mayıs'ta devrilmeleri kaçınılmaz bir siyaset olacaktır. İç barış ve huzur ortamımızı bozmak için maşalar devrede, alçaklar sahnededir. Erzurum'da yaşanan olaylar bayağı bir provokasyondur. İBB Başkanının meydan meydan dolaşıp fitne saçması, görevini ihmal etmesi sakıncalıdır, yanlış üzerine yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle korsan gösteri yapıp taşıdığı provokatörlerle ortalığı karıştıran Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır" ifadelerini kullandı.