MHP Lideri Devlet Bahçeli, Aydın'da düzenlenen "14 Mayıs Sıra Sizde Milletim" konulu açık hava mitinginde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından bazıları şöyle:

Aydın'ın çağrısı aynı zamanda parlak bir geleceğin de göz kamaştırıcı habercisidir. Kurtuluş mücadelemizin kıvılcımı burada atıldı. Zeybekler ve kahramanlar, Aydın'ı düşman kuvvetleri için bir zindana çevirmiştir. Aydın'ın tarihinde aşağılama yoktur. Başta devlet ve millet olmak üzere Türkiye'nin iradesi Aydın'da kök salmıştır. Devletin gücünü her zaman milletin feraseti ile kuracağız.

Sevgili Aydınlı hemşehrilerim, duruşunuzu bizzat görmek istiyorum. 14 Mayıs seçimlerine hazır mısınız? Şartlar ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? Işık saçıyorsun Aydın.

Seçimler demokratik tarihimizin anahtarıdır. Barış ve düşmanlık arasında bir seçim yapılacak. Bir uzlaşma ve kutuplaşma mücadelesine tanık olacağız. Ya Yüzyıl Türkiye vizyonumuzu canlandıracağız ya da acınası bir ülkeye mahkûm olacağız.

"KILIÇDAROĞLU İÇİN OY KANDİL'E GİDECEK"

Bakan Tunç: DEM Parti terörle arasına mesafe koymazsa kapatma davası açılır Bakan Tunç: DEM Parti terörle arasına mesafe koymazsa kapatma davası açılır

Askerimizi katledenler Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. Çocuklarımızı yetim bırakan katiller, CHP ve İYİ Parti ile omuz omuza. HDP Eşbaşkanı söz alarak Kılıçdaroğlu için oy istedi. Terörist arkadaşının serbest bırakılması için bu oyu istedi. Yeşil Sol Parti, CHP ve İYİ Parti demektir. Ben uyarıyorum Kılıçdaroğlu'na verilen her oy Kandil'e gidecek. CHP ve İYİ Parti'ye verilen her oy Türk milletinin önünü kapatacaktır. Aydın vermez, veremez. Aşağılama ittifakı terör örgütleriyle aynı çizgidedir ve aynı amacı gütmektedir. Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş'ı serbest bırakacağını söyledi mi? Evet yaptı. Görevlere hayır mı dedi? Evet yaptı. Maalesef Türkiye Azerbaycan'a yardım ediyor dediler. Demirtaş, 6-8 Ekim olaylarında 51 kişinin ölümüne kışkırttı. Onurdan, haysiyetten, vatandan, milletten taviz yoktur. Devlet teslim olamaz. Vatanı beş kuruşa satan, bir dolara vatan haini olur. Nefsine yenik düşerek iki dünyasını da yok eder.

AKŞENER'E TEPKİ

Kandil'e sığınan teröristler her gün CHP'ye destek açıklaması yapıyor. Nifak çıkarmakla meşgul olan İYİ Parti liderinden herhangi bir itiraz gelmemiştir. İYİ Parti'ye oy veren kardeşlerim böyle bir teslimiyete boyun eğmeyeceklerdir. Aydın'da konuşan bir HDP eşbaşkanı Kılıçdaroğlu'na bir oy, Yeşil Sol Parti'ye bir oy istedi. HDP ile aynı yolda yürümüyorlar mıydı? Onlar yalancı.

Mücadele bizim, karar Yüce Allah'ındır. Ne vatanımız ne de vatanımız zillet ittifakına terk edilmeyecektir. Bu bölücü örgütün yedeği haline geldiler. Zulme ve zalimlere karşı MHP'nin yanında mısınız? Üç hilale oy verir misiniz? Cumhur İttifakı'ndan mısınız? Oyunuz ve iradenizle Erdoğan'ı sonuna kadar koruyacak mısınız?