MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; Amacımız gönül kazanmak, gönüller yapmaktır. Amacımız milletimizin takdir ve tercihine mazhar olabilmektir. Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur. Bizim ne odunlaşmış kafalarla ne anlayışlarla işimiz ve ilgimiz vardır. Biz ne yapacağını, hangi vasıtaları kullanacağını, nereye ulaşacağını bilen ve mücadelesini sürdüren Türkiye sevdalılarıyız. MHP'nin siyaseti başkaları gibi icazetle, ipotek altında bir siyaset olarak görülemez. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. Milletimiz neyi istiyorsa dileğimiz aynısıdır.


"SİPARİŞ VE YALAN ANKETLERİ..."

2023, Türkiye'nin kader ve karar yılıdır. Bu bilinç ve kavrayışla siyasi faaliyetlerimizi yaygınlaştırıyoruz. MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu gösteren kim varsa 2023'te nal toplayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin sipariş ve yalan anketleri doğru duvarı yıkmaya milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecektir. 

Gerçeği bilip susanlar gerçeği bilmeyip susanlar kadar tehlikelidir. Bir gerçek vardır ki MHP'nin varlığı Türklüğün varlığıyla aynıdır. Bizim kiralık anket şirketlerinden öğrenebileceğimiz bir şey yoktur. Hamdolsun biz inkarcı değiliz.

"CHPNİN YAKALANDIĞI AMANSIZ HASTALIĞI ANLATTIK"

Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır. Bizim hakkımızda tek söz sahibi büyük Türk milletidir. Nehir olmayan yerde balık avına çıkanlar bizimle boy ölçüşemez. Biz Türkiye'nin her yerindeyiz. 19 Şubat 2022 tarihinde başlattığımız toplantılarımızı geçtiğimiz hafta sonu tamamladık. CHP'ye oy veren kardeşlerimize, parti yönetiminin ne hallere düştüğünü ifade ettik. 131 seçim bölgesinde CHP'nin yakalandığı amansız hastalığı anlattık. Bu vesileyle tüm teşkilatlarımızı kutluyorum. Huzurlarınızda bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. hayırlı ve güzel haberlerini beklediğimi dile getiriyorum. Biz 2023 yılının Haziran ayına kadar durmayacağız. Sürekli 1 adım önde olmanın gayreti içerisinde olacağız. Bir günümüzü diğeriyle eşit olmasına göz yummayacağız.