BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Devlet Bahçeli'nin fahiş fiyatlarla ilgili, "FETÖ’yle irtibatları araştırılsın" sözüne atıfta bulunarak "FETÖ'yle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler" açıklaması üzerine

MHP'li Semih Yalçın'ın BİM'e yönelik 'salyalarını akıtmış' vurgusu ile ''fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.'' açıklaması büyük ses getirmiş BİM MHP arasında gerilimi tırmandırmıştı. 

Bugün ise Burdur'un Tefenni ilçesinin MHP'li belediye başkanı Ümit Alagöz, BİM'i çileden çıkarak bir manevra yaparak Belediye, ilçesindeki bir BİM şubesinin tam önüne Bahçeli'nin ilgili sözlerinin yer aldığı bir panoyu astırdığını sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Panoda MHP lideri Bahçeli'nin "Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatları araştırılmalıdır.  Açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir. Mutfaklarımıza karaban gibi çöken kim varsa, iki yakasından tutmaz devletin asli vazifesidir" ifadeleri yer alıyor.