Bankada parası olanlar dikkat! BDDK uyarı mektubu gönderecek Bankada parası olanlar dikkat! BDDK uyarı mektubu gönderecek

14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürerken, siyasetteki baş döndüren trafik gündem olmaya devam ediyor.

2023 Cumhurbaşkanlığı yarışına adını yazdırdığı ilk günlerden bu yana muhalefet tarafından topa tutulan Memleket Partisi lideri 2.defa Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oldu.

Dün Youtube üzerinden yayınlanan programda kimi zaman yaşanan gerginlikler salonda tansiyonu yükseltti. 

Gençlerin sorularını yanıtlayan Muharrem İnce'nin performansı sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekerken, bir gencin Muharrem İnce'ye ikinci turla ilgili yönelttiği bir soru programa damga vurdu.

Genç bir kadın katılımcı Memleket Partisi lideri İnce'ye, "Benim endişelerim var diyorsunuz." Benim de bir genç olarak endişelerim var. Seçim ikinci tura kalırsa yaşanacaklardan korkuyorum. Sizce seçim ikinci tura kalırsa Erdoğan seçimi almak için nasıl hamleler yapacak. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ikinci tura kalırsa, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğinizi söylediniz. PKK'lı olarak addettiğiniz altılı masanın adayına oy isteyip desteklemeye utanmayacak mısınız?" sorusunu yöneltti.

Yöneltilen soru üzerine İnce, "Ben utanılacak bir şey yapmıyorum. Ama PKK'nın yaptığı açıklamalardan utanmıyorlarsa benim utanacak bir şeyim yok" yanıtı verdi.