Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan rapora göre, 28 Mayıs pazar günü seçimlerde ülkenin birçok bölgesinde sağanak yağış etkili olacak.

Borsada, seçim sonrası hedef açıklandı: Döviz ve faizlere rağmen daha fazla Borsada, seçim sonrası hedef açıklandı: Döviz ve faizlere rağmen daha fazla

(Şehir, Tarih) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Mayıs hava durumu raporunu yayımlayarak, ülkenin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, bazı bölgelerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceğini bildirdi. Özellikle 28 Mayıs pazar günü yapılacak seçimlerde de yağışın etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Rapora göre, Trakya, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bilecik ve Ordu çevrelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.