Yarın tüm bölgelerde sağanak yağış beklendiği ve bazı bölgelerde şiddetli sağanak öngörüldüğü Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bildirildi. İç Anadolu, Akdeniz'de Antalya ve çevresi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde şiddetli sağanak beklenmektedir.

İç Anadolu'nun güney doğusu, Konya'nın güney ve doğusu, Karaman, Niğde, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çorum ve Tokat çevreleri ile Kastamonu'nun güneyi ve Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak beklenmektedir.

Meteoroloji haritasına göre, 7 bölgede de sağanak yağış beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat için yeni formül geliyor Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat için yeni formül geliyor

Antalya, Karaman, Konya, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Çankırı, Çorum, Amasya, Yozgat, Tokat, Diyarbakır, Muş, Bitlis ve Van için "sarı" alarm verilmiştir. Mardin, Batman, Şırnak, Siirt ve Hakkari için ise "turuncu" uyarısı yapılmıştır.