Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Marmara'nın batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa ve Balıkesir çevrelerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olaylarına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Hava sıcaklıkları, iç ve doğu kesimlerde artacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmadan mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Kuzey kesimlerde ise hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi beklenmektedir.

Hava durumu tahminlerine göre, güncel hava durumu uyarılarına dikkat edilerek hava koşullarına uygun giysilerin tercih edilmesi, ani hava değişikliklerine karşı tedbirli olunması önemlidir. Ayrıca, sis ve pus gibi görüş mesafesini etkileyen hava olaylarına karşı dikkatli olunmalı ve trafik güvenliği önlemleri alınmalıdır.