Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük hava durumu tahmin raporuna göre, ülkenin doğusunun yer yer çok bulutlu olacağı, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin doğu kesimleri ile Edirne, Adana, Osmaniye çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu hava beklenmektedir. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kar yağışı bekleniyor.

Hava sıcaklıkları ise yurt genelinde artması beklenmektedir. Yurdun batısında sıcaklıkların mevsim normallerinin (3-5 derece) üzerinde seyretmesi öngörülmektedir, ancak Doğu Anadolu'nun doğusunda ise sıcaklıkların mevsim normallerinin (1-3 derece) altında seyretmesi bekleniyor.

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı

Rüzgar genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek, ancak Marmara ve Ege'nin batısı ile yurdun doğusunda rüzgarın kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi tahmin edilmektedir. Hava durumu tahminlerindeki değişiklikleri takip etmek ve güncel hava durumu uyarılarını dikkate almak önemlidir, özellikle seyahat planları yaparken dikkatli olunmalıdır ifadelerine yer verildi.