Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi giderek derinleşiyor. İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından affedilmeyen deneyimli oyuncu, sezonun ilk antrenmanında Almanya'ya gitmişti. Mesut Özil şimdi de sarı lacivertli kulübü sosyal medyada takibi bıraktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da henüz affedilmeyen Mesut Özil, Sosyal Medya hesaplarında sarı lacivertli kulübü takipten çıktı.

Instagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe'nin resmi hesaplarını Takip etmeyi bırakan deneyimli oyuncu, takım arkadaşlarını ise takip etmeyi sürdürüyor. Mesut Özil'in takipten çıkmadığı diğer hesaplar arasında Fenerbahçe Beko ve Fenerium gibi kulübün bazı resmi sayfaları bulunuyor.

Jorge Jesus "karar devam edecek" demişti
İmza töreni sırasında Mesut Özil'le ilgili kararı sorulan Jorge Jesus şöyle demişti:

“Futbolda geçmişiniz, geçmişte başardığınız şeyler çok önemlidir. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Özil çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jorge Jesus değil, Özil değil, herhangi bir oyuncu değil. Burada önemli olan Fenerbahçe. Ben de Fenerbahçe’deki oyuncularla oynayacağım.”