İYİ Parti lideri Meral Akşener, Giresun'da düzenlenen mitingde halka seslendi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son açıklamalarına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da düzenlenen saldırıya tepki gösterdi.

Akşener, siyasetteki tehdit, iftira ve hakaretlerin arttığına dikkat çekerek, "Bir seçime gidiyoruz, seçmenin bayramıdır seçim, seçmenin düğünüdür. Seçmeni dinlemelidir siyasetçi. Onun derdini anlamalıdır. O derde çözüm üretmelidir. Ondan sonra da o projeler üzerinden bir vizyon anlayışla hareket etmelidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik ifadelerine tepki gösteren Akşener, "Bu ülkenin cumhurbaşkanı kaybedeceğini anlayınca, hepimize Allahsız, kitapsız, dinsiz, imansız, darbeci, işgalci dedi. Ey Recep Bey, gel burayı gör." diye konuştu.

AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı

Ayrıca Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ceketimi assam seçilirim, seçtiririm" sözlerini hatırlatarak, Giresun'daki fındık üretiminin yabancılara peşkeş çekildiğini iddia etti. Akşener ayrıca, İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik saldırıyı da kınadı.

Son olarak, bir pankartta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ahlaksızca ifadelerin yer aldığını belirten Akşener, "Ayıptır, her birinizi bir ana doğurdu. Bu ahlaksızlıktır. Bir Allah'ın kulu da o pankartı indirmedi. Keşke siz birer karı olabilseniz. Kafayı yedi bunlar. Psikiyatristlerin tedavisine muhtaçlar." dedi.