14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması ile sık sık gündeme gelen HÜDA PAR hakkında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, verdiği tepki ile gündeme oturdu.

14 Mayıs seçimlerine ilişkin sonuçları değerlendiren Akşener, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanacağını inandığını söyledi. İkinci tur seçimleri için sil baştan başladıklarını belirten Akşener, “Sayın Kılıçdaroğlu'nu seçtirdiğimizde AK Parti de dahil olmak üzere bu sistemi değiştirebiliriz." dedi.

Belediye Çalışanı 23 Nisan Etkinliğinde Öğrenciye Tekmeyle Saldırdı Belediye Çalışanı 23 Nisan Etkinliğinde Öğrenciye Tekmeyle Saldırdı

''ŞİMDİ KÜFREDECEĞİM, DANGALAK''

 HÜDA-PAR'ın parti programında "kadınların sahiplendirilmesi" yönünde ifadelerin olduğunu belirten İYİ Parti lideri Akşener, programda bir anda sinirlenerek, şu ifadeleri kaydettiÇ

''Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?" 

HÜDA PAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Meral Akşener'in sözlerinin ardından yazılı açıklama yapan HÜDA PAR, söz konus sözler dolayısıyla Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

"Partimize yönelik sarfettiği çirkin, ahlak sınırlarını aşan, siyasi olgunluğa yakışmayan ve bir siyasetçinin sahip olması gereken asgari nezaketi ihlal eden hakaretleri sebebiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."