İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş ile Kırıkkale'de miting düzenledi. 

Meral Akşener, Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazandığı takdirde kabinede yer verilecek bir bakanın ismini açıkladı. Akşener, vatandaşlara hitap ederken şöyle konuştu:

bilge-yilmaz

 “Şimdi sizi kiminle tanıştıracağım… Profesör Doktor Bilge Yılmaz. İnşallah ekonomimizi yönetecek… Ama enteresan bir şey… İki öğretmenin oğlu. Yani hayatı boyunca sizin olması gereken imkanlarınızın yani sınavların dürüst olarak yapıldığı ve kazandığınız sınavlarla okumuş… 30 yıldır Amerika'da dünyanın bir numaralı üniversitesinde finans dersi veriyor. Ama ne yapmış biliyor musunuz? Vatandaşlık almamış vatandaşlık. Bu arkadaşımız hâlâ Türk vatandaşı. Amerikan vatandaşı olmamış” diyerek partisinin Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ı bakan olacağına işaret etti.

CHP'den Kılıçdaroğlu'na Cevap! Diğer Partilerle İletişimde Olmak, Taviz Vermek Anlamına Gelmez CHP'den Kılıçdaroğlu'na Cevap! Diğer Partilerle İletişimde Olmak, Taviz Vermek Anlamına Gelmez