2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar 2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar

 İYİ Parti'nin kurucularından Vedat Yenerer, Meral Akşener'in seçim gecesi istifa edebileceğini söyledi ve ayrıca Sanki bir el, seçilemeyecek insanları listeye koymuş. İlk seçimde de aynısı oldu ifadelerini kullandı. Bize söylenenle başımıza gelenler farklıydı ifadelerini kullandı. 

İşte o açıklamalar...

İP'TE FETÖ KAVGASI VE İDRİS NAİM ŞAHİN

İyi Parti'deki krizi, milletvekili aday listeleri daha da alevlendirdi. Meral Akşener'in Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinin baraj altında kaldığını vurgulayarak, ses getiren açıklamalarda bulundu. İyi Parti'den Ordu 1'inci sıra milletvekili adayı İdris Naim Şahin'e FETÖ eleştirisi yönelten Çıray, "Bu kişinin İçişleri Bakanlığı döneminde, atadığı 74 emniyet müdürü FETÖ'cü çıktı. Ve normal şartlar altında hesap vermesi gereken birisi. Hesap vermesi gereken birisinin dokunulmazlık kazanmasına araç olunmamalı" dedi.

 APO'YA EV HAPSİ İSTEYEN ADAY GÖSTERİLDİ

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'a ev hapsi isteyen Salim Ensarioğlu'nun İyi Parti'den adaylığı hakkında da konuşan Çıray, "Bu kararın muhatabı cevaplamalı. Bebek katiliyle ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamalı. Bu kadar!" tepkisinde bulundu.

 "AKŞENER DÜKKANI KAPATACAK"

'Partiye FETÖ'cüler doluştu' diyerek İyi Parti'den istifa eden İyi Parti kurucularından Vedat Yenerer, Çıray'ın açıklamaları ve İyi Parti hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ulusal Kanal'da konuşan Yenerer, "Geçti Bor'un pazarı. Bu saatten sonra bu açıklamaların hiç kimseye faydası yok. Meral Akşener'in dükkanı kapatacağını ve zararına satışlar yaptığını düşünüyorum" sözlerini kaydetti.