CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere liderlerin yüz ifadelerinin asık olması dikkat çekti. Kulislere göre, toplantı sırasında iki lider arasında gergin bir diyalog yaşandı ve hatta Akşener'in bir ara 'Yeter' diye bağırdığı söylendi. Seslerin salon dışına taşması nedeniyle, arabasının bile hazırlandığı iddia edildi. Hatta bu akşam Meral Akşener'in cumhurbaşkanı yardımcılığı görevini reddedeceği de iddialar arasında.

İSMAİL SAYMAZ TOPLANTIDA YAŞANANLARI ANLATTI!

Ali Babacan ve Meral Akşener arasında gerilim yaşandığını öne süren Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in "yeter" diye bağırdığını, seslerin toplantı salonundan dışar çıktığını ve akabinde makam aracının bile toplantıyı terketmek için hazırlandığını, araya Ahmet Davutoğlu'nun girip ortamı yatıştırdığını iddia etti. Saymaz, toplantıdan sonraki asık suratların sebebinin de bu tartışma olduğunu öne sürdü.

SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı! SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı!

ÖZLEM GÜRSES: AKŞENER MAKAMI REDDEDECEK

Meral Akşener, bu akşam HaberTürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. Bu programa ilişkin kulis bilgisi paylaşan Gazeteci Özlem Gürses, Meral Akşener'in cumhurbaşkanı yardımcılığı makamını reddedeceğini, partisinin başında kalıp büyümesine odaklanacağını açıklayacağını iddia etti.