Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Türkiye Yüzyılı vizyonu'' projesi kapsamında yaptığı konuşma ile ilgili eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır iktidarda olduğunun farkında olmadığını ifade ederek "Utanmasa 'Bir de bizi deneyin diyecek' seçimde. ''Gülünç duruma düştü" sözlerine yer verdi.

Akşener'in "Türkiye Yüzyılı" hakkındaki sözleri ise şu şekilde:

Vizyon yerine getirilmemiş bayat vaatlerini yeniden servis etmeyi tercih etmişler. Bir vizyonsuzluk vesikası.

İktidarının 20'nci yılında 20 yıl önceki vaatlerini tekrarlayan iktidar bizden başka kimseye nasip olmadı. Biriniz, Sayın Erdoğan'a 20 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatsın. 2011 yılından bu yana girdikleri her seçimde 2023 vizyonundan bahsettiler. Her şey açık seçik ortada. 12 yıldır 2023 vizyonu diyerek bu aziz milletten oy istedin. Ama o vaat ettiği hiçbir şeyi gerçekleştiremedi. Aynı hayali satamayacağı için yeni bir masal uyduruyor.

Bay krizin Türkiye'ye verecek hiçbir şeyi kalmadı. Sayın Erdoğan'a göre hiçbir dert yok. Sanırsın millet parayı koyacak yer bulamıyor. Sanırsın son 4 yılda milletimiz yoksullaşmamış, zenginleşmişiz. Sanırsın konuttan otomobile, telefondan gıdaya tüm ürünleri daha ucuza satın alır olmuşuz. Sanırsın Norveç olmuşuz.

Hala çıkmış, seçilsem neler neler yapacağım diyor. 4 yıl önce de 'Verin yetkiyi görün etkiyi' demişti, verdik yetkiyi gördük etkiyi. 'Türkiye'yi yolsuzluktan biz kurtarırız' demişti. Biz yasa tekliflerimizi Meclis'e getireceğiz demiştik. Yolsuzlukları araştırma teklifimize hayır oyu verdiler. Tekliflerimiz reddedildi ama emekleriniz boşa gitmedi. Yalancılığın, utanmazlığın resmini Abidin'e gerek kalmadan çizmiş olduk. Utanmasa 'Bir de bizi deneyin diyecek' seçimde. Gülünç duruma düştü.