14 Mayıs seçimlerindeki adaylığı ile muhalefetin eleştiri oklarına maruz kalan Muharrem İnce, kendisini şoke edecek bir istifa ile karşı karşıya kaldı.

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı

Sandığa gitmeye sayılı günler kala Memleket Partisi'nden peş peşe gelen istifalar, gündemi sallıyor.

İnce, adaylıktan çekilmesini isteyenlere "Diz çökeceğimi zannettiler. Alayı gelse diz çökmem" diyerek tepki göstermişti. İnce'nin bu çıkışının ardından partinin Hatay 2. sıra milletvekili adayı ve aynı zamanda kurucularından olan Hüseyin Ata Kaşgöz Halk TV'de gündemi sallayarak istifa ettiğini duyurdu.

Asıl amacı Kemal Kılıçdaroğlu'na kaybettirmek

Muharrem İnce'nin adaylığının altında yatan sebebin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı duyduğu kin ve nefret olduğunu söyleyen Hüseyin Ata Kaşgöz şu sözleri kullandı:

"İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini, bir 'bölen' olacağımızı halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim. Bana verdiği cevap, 'olmaz, kazanırım.' Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu'na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik" 

Şimdiye değin Memleket Partisi'nde 850'ya yakın istifa olduğunu söyleyen Kaşgöz, parti içerisinde yaşanan olumsuz bir duruma dikkati çekti:

"Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet'ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay'daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı"