Cumhurbaşkanlığı yarışına adını yazdırdığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen Memleket Partisi lideri, PKK'lılar'ın, FETÖ'cülerin, Hizbullahçıların kendisine yönelik sistematik bir saldırı içinde olduğunu belirtti:

"Ne kadar terör örgütü varsa Muharrem İnce'yle ilgili montaj kasetler yapıyor, montaj dekontlar yayınlıyorlar. Alıyorlar bir dekontu, 'Muharrem İnce' yazıyorlar, 10 milyon lira rüşvet göndermişler. Rüşvet bankadan mı gönderilir? Pazar günü mü gönderilir? Bu FETÖ'cüler sahtekar olduğu için bunları yayınlıyorlar ama benim sevgili eski arkadaşlarım da bunları yayıyor. Ayıp, bak birbirimize lazım olacağız. Bu seçim 2 turlu."

''Kılıçdaroğlu yanlış yaptı''

14 Mayıs seçimlerinin iki turlu olduğunu vurgulayan İnce, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masayı kurma sürecinde bir hatada bulunduğunu söyledi. 6'lı masa ortaklarında DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin oylarının toplamınınyüzde 1 dahi olmadığını belirten İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürecin başında izlemesi gereken yolu şu ifadelerle açıkladı:

"Davutoğlu, Babacan, Temel Karamollaoğlu, bunların hepsinin oyunu toplasan 1 puan yapmaz. Yapılacak iş bir taneydi. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi; cumhuriyetçiler, Atatürkçüler ittifak kuracaktık. Doğrusu buydu ama yapmadılar. Şimdi Erdoğan'ın eskileriyle memleketi kurtaracak.''

''Bu anketçilere bakmayın''

Muharrem İnce, partisinin sandıklarda patlama yaşayacağını belirterek, anket sonuçlarına bakılmaması gerektiğin söyledi:

IMF Raporu: Türkiye, Kişi Başına Gelirde Dünya Ortalamasının Altına Düştü IMF Raporu: Türkiye, Kişi Başına Gelirde Dünya Ortalamasının Altına Düştü

"Bu anketçilere bakmayın. Anketçilere parayı bastın mı istediğin miktarı yazıyorlar. Biri bana geçen telefon açıyor, 'noterden senet veririm yüzde 10'sun' diyor. Bir anketini görüyorum 4 yazıyor. 3 yazan da var, 16 yazan da. Hiçbirine inanmıyorum. Bu gençlerle sandıkları patlatacağız biz."