MEB'de garip atamalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün kamudanhaber sitemizde yer alan Bakan Özer, Bir Tokatlı İl Müdürü daha ataması yaptı .Bu ilimiz 1 ayda 3 il müdürü gördü haberimizde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Günaysu'nun görevden alındığını ve yerine bir ay önce İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Halil Yücel'in atandığını ifade ederken bu değişim öncesi de Rahmi Güney Bingöl İl Müdürlüğü görevinde alındıktan sonra 15 gün sonra tekrar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı yazmıştık.

Çok kısa bir süre içerisinde Bingöl İl Müdürlüğüne 2 defa atanan ve geçtiğimiz günlerde İl müdürlüğü görevinden alıp Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Birimi'nde görevlendirilen Rahmi Güney bir hafta geçmeden Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Daire Başkanı olarak ortalama 1 ay görev yapan Rahmi Güney bu sefer Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Yaklaşık olarak iki ay içerisinde 2 defa Bingöl İl Müdürlüğüne atanıp daha sonra yeniden görevden alınan ve görevden alınmasında bir hafta sonra ise yeniden Daire Başkanı neden atanan ve bir ay sonra yeniden başka bir ile müdür olarak atanması yorumunu siz değerli kamudanhaber ziyaretçilerine bırakıyoruz.